ชนะวินชนะ

               เรื่องของจักร ราศีจีน เป็นเรื่องราว ที่ เล่าขาน กันมา หลายพันปี เป็นตัวแทน ของสัตว์ 12 ตัว โดยแต่ละตัว มีเรื่องราว ที่น่าสนใจ เป็นของ ตัวเอง สัตว์ประจำราศี เหล่านี้ แต่ละตัว มีหน้าที่

               ดูแล พระราชวัง แห่งโชคลาภ ที่แตกต่างกัน ใครก็ตามที่ สามารถ ค้นพบ พวกมันได้ จะได้รับความสุข และ ความเจริญ รุ่งเรือง ” วอน – วอน ” หนึ่งในสัญลักษณ์ จักรราศี มีลักษณะ

               ที่สนุกสนาน และ มีชีวิต ชีวา ทำให้ น่ารักมาก “ วอน – วอน ” ปกป้อง พระราชวัง ที่ เต็มไปด้วย สมบัติ ล้ำค่า ซึ่งเป็นสถานที่ ที่คนส่วนใหญ่ ใฝ่ฝัน

               ที่จะไปเยือน ตำนาน เล่าว่า เมื่อใด ก็ตาม ที่มี ผู้มา เยี่ยมเยียน ” วอน – วอน ” จะเปิด ประตู พระราชวัง ต้อนรับ พวกเขา ด้วยการ อ้าแขน

               ต้อนรับ พวกเขา ด้วยโชคลาภ มากมาย คุณจะพลาด โอกาส ที่หายาก เช่นนี้ ไปได้อย่างไร ? มาใช้ตัวคูณ และ ทำคะแนน เป็นสองเท่า ! ถ้า Ingot Bet 3 ถูกเลือก

Win Win Won

               The tale of the Chinese Zodiac is a story that had been told for millenniums. Represented by 12 animals, each

               of these mascots having an interesting tale of their own. All these Zodiac animals are each in charge of guarding

               different palaces of fortune, whoever that manages to find them shall be blessed with happiness and prosperity.

               “Won-Won”, one of the Zodiac mascots, has a fun and lively character that makes it so lovable. “Won-won” guards a palace filled with unimaginable treasures, a place most people would have dreamt of visiting. Legend has it that, whenever a visitor arrives, “Won-won” will open the palace doors, welcoming them with open arms, blessing them with an abundance of fortune. How could you miss out on such a rare opportunity? Come, use the multiplier and score a double! If Ingot Bet 3 is selected, you’ll even have the chance to win a fortune!